Clouds
21 Budapest
Dollár
353,19 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
23,659 $

Klopp csalódott, nincs mozgástere a Liverpoolnak az átigazolási piacon

MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A német edzőt alaposan felpaprikázták az újságírók az átigazolásokkal kapcsolatos kérdéseikkel.

Jürgen Klopp a Brighton & Hove Albion elleni Premier League-meccs előtti sajtótájékoztatón válaszolt a kérdésekre, köztük olyanokra is, melyeket nem igazán szeretett volna hallani.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

A Liverpool ugyanis nem elég, hogy a tavalyi szezonhoz viszonyítva igen mély gödörben van, még az átigazolási piacon sem maradt túl sok lehetőségük. Igaz, azért a világbajnokság egyik nagy ígéretét mégis megszerezték.

Cody Gakpót 37 millió fontért cserébe csábították el a PSV-től, mellette pedig Billy Koumetio is visszatér a csapatba az Austria Wiennél töltött kölcsönidőszakot követően – írja az ESPN.

Több játékos kapcsán is felmerült, hogy a Liverpoolba tarthatnak, köztük Jude Bellingham és Josko Gvardiol neve is elhangzott, Klopp azonban gyorsan rövidre zárta a további lehetséges szerződéseket.

“Nem tudunk minden problémát megoldani az átigazolási piacon. Tudom, hogy álomországban csak úgy megvennénk játékosokat és megoldódna minden probléma, de nem látom, hogy ez bekövetkezne”.

Klopp hozzátette, hogy a jelenlegi keretből kell kihozni a maximumot, kihangsúlyozva, hogy a Liverpool számára az átigazolási piac által nyújtott lehetőségek ezúttal nem jelentenek megoldást – célozva ezzel arra, hogy nagy nevekre nem igazán maradt anyagi keret.