Dollár
393,91 Ft
Euró
414,55 Ft
Font
479,84 Ft
Bitcoin
16,858 $

Közel 1500 kínai szexmunkást tarthatnak fogva az emberkereskedők Rómában

Fotó: Unsplash
Európa
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A madámok közel 80 masszázsszalont, 600 „találkozóházat” és 10 privát klubot üzemeltetnek, ahol az ügyfelek javarészt kínai állampolgárok.

A La Repubblica című napilapban megjelent vizsgálat alapján jelenleg mintegy 1500 kínai szexmunkást tartanak fogva Rómában, akik vélhetően az erre a célra fenntartott házakat sem hagyhatják el.

Soron kívül Orbán Viktor is részt vett a MOL-csoport elnökségi ülésén

Az emberkereskedők arra kényszerítik ezeket a nőket, hogy minden iratukat átadják a madámnak, akit a lányok irányításával és az ehhez köthető egyéb feladatok elvégzésével bíztak meg, ugyanis „probléma esetén” könnyen el tudja rejteni a papírokat, hogy senkit se tudjanak azonosítani.

Az ANSA beszámolója alapján a madámok közel 80 masszázsszalont, 600 „találkozóházat” és 10 privát klubot üzemeltetnek, ahol az ügyfelek javarészt kínai állampolgárok, olaszok pedig csak külön meghívóval léphetnek be.

Eközben a római rendőrség egy lehetséges sorozatgyilkosra vadászik, mivel néhány nappal ezelőtt három nő holttestét találták meg két különböző lakásban, az olasz főváros egyik előkelő negyedében, miután a tettes megkéselte őket.

A The Guardian szerint az áldozatok szexmunkások voltak, s egyiküket, a 65 éves Marta Castano Torrest a nővére találta meg, akit vélhetően egy lehetséges ügyfél ölt meg, mielőtt a másik két nővel is végzett volna.