Clouds
21 Budapest
Dollár
344,90 Ft
Euró
371,19 Ft
Font
432,10 Ft
Bitcoin
27,070 $

Késsel fenyegetett két nőt egy férfi az 52-es villamoson

Fotó: A Széll Kálmán tér Budapesten 2023. március 28-án. MTI/Balogh Zoltán
Bűnügy
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Közösség tagja ellen, felfegyverkezve elkövetett erőszak miatt ítéltek el egy férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy megöl két nőt.

Az ugyeszseg.hu beszámolója alapján 2021. szeptember 20-án, az esti órákban történt az az incidens, amelynek során egy 35 éves férfi felfigyelt két nőre, akik egymás kezét fogták, ezért hangosan szidni kezdte őket az 52-es villamoson.

Soron kívül Rendőrök mentették ki az Európa-liga döntőjének játékvezetőjét a Ferihegyen

Azzal fenyegetőzött, hogy megöli őket és elvágja a torkukat, majd a zsebéből elővett egy kést, és azzal a kezében őrjöngött tovább, mialatt hangoztatta, hogy nyakon fogja szúrni őket azért, hogy elvérezzenek.

A villamos sofőrje is meghallotta a kiabálást, ezért a jármű utastájékoztató rendszerén keresztül felszólította a férfit, hogy hagyja abba ezt a viselkedést, ám az nem hallgatott rá, többször a nők felé szúrt a késével.

Közben a villamos a végállomásra ért, így a sofőr az első ajtón leszállította a férfit, a két nőt pedig a BKV sofőrvárójába kísérte. Ezt követően rendőrt hívott, akik a közeli aluljáróban fogták el a vádlottat – írta az Origo.

Nemrég 5 év börtönre ítélték, ami ellen ő és az ügyvédje is fellebbeztek, ám a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség szerint az ítélet helyes. A férfi továbbra sem hagyhatja el börtönt, letartóztatásban várja a másodfokú ítéletet.