Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Katonák védték meg Salah-t, miután szurkolók megrohamozták a pályán

A játékos irányába egyik pillanatról a másikra egy tucat szurkoló indult meg, végül katonák kísérték le a pályáról Mohamed Salah-t.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Liverpool csatárát, Mohamed Salah-t a Sierra Leone ellen 2-0-ra megnyert egyiptomi mérkőzés végén szurkolók vették célba, a kissé riasztó jelenetek nyomán pedig azonnal akcióba lendültek a pálya mellett tartózkodó katonai egyenruhás tisztviselők.

Miután Trezeguet kétszer is betalált a hálóba, ezzel pedig biztosította Egyiptom győzelmét, a szurkolók a 89. percben hirtelen megindultak a pályára, és egyenesen Salah felé vették az irányt. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

A 90min.com jelentése szerint az első, Liverpool-mezt viselő drukker látszólag nyugodtan közeledett a játékoshoz, azonban mögötte egy maroknyi másik szurkoló kevésbé nyugodtan szaladt Salah felé.

A Samuel Kanyon Doe Sportstadion biztonsági emberei azonnal a tettek mezejére léptek, hogy megállítsák a tomboló szurkolókat, majd több szemtanú szerint ütéseket is mértek egyes drukkerekre, miközben katonai tisztviselőknek tűnő személyek kísérték le a pályáról Salah-t.

A Liverpool sztárjátékosa látszólag sértetlenül megúszta az incidenst. Khaled Al-Dirandali, az egyiptomi szövetség alelnöke a mérkőzés után elismerte, noha először nagyon aggódott, visszatekintve már nem gondolja, hogy a szurkolók bántani akarták volna a játékost.

A hosszabbításban fordított Liverpool vezeti a bajnokságot az Arsenal előtt

A Liverpool nem játszott túlzottan jól a Crystal Palace ellen, mégis fordítani tudtak.