18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kapával félholtra verte édesapját egy feldühödött férfi

Unsplash
not image

Kulcsár Péter

2021. szeptember 27. - 14:03

Vádat emeltek azzal a férfival szemben, aki horolókapával bántalmazta saját idős apját, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A vádirat szerint az indulatos, agresszív természetű vádlott és apja együtt laktak egy lajosmizsei házban – írta az ugyeszseg.hu.

2020. április 18-án, este a vádlott és az apja összevitatkoztak a ház udvarán. Az apa az erősebb fizikumú fia elől bemenekült a ház szobájába. A vádlott az udvaron felkapott egy horolókapát, és felindult állapotban a sértett után futott.

A sértett félelmében becsukta maga után a szobaajtót, de a vádlott a szobaajtó üvegezett részét betörte. Bement a szobába és a magával vitt kapával az apja fejét többször megütötte. Olyan erőseket ütött, hogy a horolókapa feje is letört a nyeléről.

A bántalmazás után a vádlott a helyszínt elhagyta, a kezében lévő kapa nyelet az udvaron elhajította. A sértett a bántalmazás miatt a fején, mellkasán és a karjain több sérülést, köztük életveszélyes sérülésként a homlokcsont mindkét oldalának darabos törését és agyzúzódást szenvedett.

A jelenleg más ügyben letartóztatásban lévő vádlottat a főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja. A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.