Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,527 $

Joao Félix akkor is maradna a Chelsea-nél, ha nem jön össze az európai kupaporond

Doha, 2022. december 9. Joao Felix, a portugál válogatott játékosa egy dohai sajtóértekezleten 2022. december 9-én. Portugália december 10-én Marokkó ellen játszik a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntõjében. MTI/EPA-LUSA/José Sena Goulao
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A fiatal portugálnak tetszik a szerep, amit a Kékeknél kapott.

A 23 éves portugál tehetség úgy is hajlandó lenne hosszabb távra csatlakozni a Chelsea csapatához, ha annak idén nem sikerül elérnie az európai kupákat érő helyezéseket a Premier League-ben.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Márpedig erre elég nagy esély van, főleg ha a Bajnokok Ligáját nézzük, hiszen attól 11 pontra vannak, ami annak fényében is tetemes hátrány, hogy a jelenleg negyedik helyen álló Tottenham egy meccsel kevesebbet játszott, mint Potterék.

Az Atlético Madrid mindenesetre kész lenne eladni Joao Félixet, aki jól érzi magát Londonban, és bár a Fulham elleni debütálásakor egyből összeszedett egy pirosat, illetve az ezzel járó három mérkőzéses eltiltást, azóta folyamatosan lehetőséget kap a kezdőben.

A 90min.com információi szerint az angol és a spanyol klub előrehaladott tárgyalásokat folytat arról, hogy Félix a kölcsönadást követően végleg a Chelsea-hez kerüljön, a Kékeknek ugyanakkor nagy összeget kellene fizetnie az Atléticónak.

Joao Félix ára valahol 80-90 millió font körül állhat meg, a Chelsea pedig nem véletlenül szeretné eladni Christian Pulisicet és Hakim Ziyechet, a bevételt kipótolva ugyanis máris jóval olcsóbban megúsznák a transzfert.