Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Holttestet találtak a járókelők Újpesten

A rendőrség lezárta a helyszínt, hamarosan elkezdődik a helyszínelés.

Fotó: Unsplash
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

Holttestet találtak a járókelők az újpesti Szent István téren, a Polgármesteri Hivatal hátsó bejáratánál – írta meg az Újpest Média.

A portál szerint a rendőrség lezárta a helyszínt, hamarosan elkezdődik a helyszínelés, ám az elhunyt személyazonosságáról és a halál okáról egyelőre nem áll rendelkezésre információ. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Korábban arról érkezett hír, hogy rendőrök, tűzoltók és mentősök lepték el vasárnap este a XVII. kerületi Összefogás utcát. A környékbeliek szerint öngyilkosság történt.

A Magyar Hang úgy tudja, a nő korábban felmászott egy ház tetejére, majd onnan levetette magát. Zuhanás közben fennakadt, így holtteste órákig lógott a ház oldalfalán, mire estefelé észrevették.

A történtekről azonnal értesítették a rendőröket és a mentőket. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.