Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

Holtan találtak egy négytagú családot és három kutyájukat otthonukban

Vérfagyasztó az ügy, főként annak fényében, hogy a lakóház egy csendes környéken van, a család és a kutyák pedig mind lőtt sebek miatt vesztették életüket.

Fotó: Unsplash/Maxim Hopman
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A CNN a helyi hatóságok közlése nyomán számolt be arról, hogy vasárnap este egy csendes közösségben, mintegy 48 kilométerre Chicagótól egy négytagú családot, köztük két gyermeket és három kutyájukat holtan találták otthonukban. A rendőrség nyomozást folytat a megdöbbentő gyilkosság kapcsán.

A hatóságok megosztották, a két felnőttet, a két gyermeket és a kutyákat egyaránt lőtt sebekkel találták meg az Illinois állambeli Romeoville-ben lévő otthonukban. A rendőrség azt is közölte, hogy a halálesetek ügyében azonnal kizárták az öngyilkosságot, így jelenleg gyilkosság ügyében nyomoznak. Soron kívül Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

A Will megyei halottkémi hivatal nem sokkal később megosztotta, a felnőtt áldozatokat a 38 éves Alberto Rolon és a 32 éves Zoraida Bartolomei néven azonosították, a két gyermek pedig fiú volt.

A rendőröket azután értesítették, hogy az egyik családtag nem jelent meg munkahelyén vasárnap, a rokonok pedig hiába keresték a családot, ami masszív aggodalomra adott okot.

Kissé furcsa, hogy egyetlen szomszédnak sem tűnt fel a lövöldözés, ami a rendőrség elsődleges becslései szerint valamikor szombat este 9 és vasárnap hajnali 5 óra között történt. A gyermekáldozatok iskolája megdöbbenésének adott hangot a gyilkosságok kapcsán, s jelezték, mentálhigiénés és tanácsadói forrásokat ajánlanak fel a közösségben élő családoknak.