Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,327 $

Hármas haláleset Pozsonyban: egy testvérpár zuhant ki az ablakon, a nő fia is elhunyt

TÉMÁK:
#18 #szlovákia
Fotó: Unsplash
Európa
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Az első tragédia délelőtt 10 órakor következett be, majd délután három körül ugyanerre a helyszínre riasztották a rendőrséget, ugyanis egy nő is életét vesztette.

A Parameter értesülései szerint vasárnap történt az az incidens, amelynek során délelőtt egy férfi, délután pedig egy nő zuhant ki egy emeleti lakás ablakából Pozsonyban, s a kiérkező rendőrök egy gyermek holttestét is megtalálták később.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Az első tragédia délelőtt 10 órakor következett be, amikor egy hétemeletes lakóház előtti betonparkolóra zuhant egy férfi, akit azonnal kórházba szállítottak, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy nem sokkal később életét vesztette.

A Joj TV információi alapján délután három körül ugyanerre a helyszínre riasztották a mentőket és a rendőrséget, ugyanis a lakóház elé zuhant egy nő, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A feltételezések szerint valahonnan a 4. és a 6. emelet közötti lakásból zuhanhatott ki, és szúrt sebei is voltak.

A rendőrök egy drónt is bevetettek, hogy megállapítsák, melyik lakásból zuhanhatott ki a nő, majd fél órával később sikerült bejutniuk, ahol újabb holttestet találtak, ezúttal egy 10 éves kisfiúét, akinek szintén szúrt sebei voltak.

Ezt követően kiderült, hogy a gyermek a lakásból kizuhanó nő kisfia volt, a délelőtt elhunyt férfi pedig a nő testvére volt. Az ügy kapcsán jelenleg is tart a nyomozás, de felvetődik a kérdés, hogy a férfi délelőtti tragédiája után miért nem kezdték azonnal kutatni, hogy melyik lakásból zuhanhatott ki.