Dollár
393,91 Ft
Euró
414,55 Ft
Font
479,84 Ft
Bitcoin
16,858 $

17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

Fotó: Unsplash
Ázsia
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az övezet működtetéséért felelős menedzsment szerint az incidenst 12 óra körül jelentették, a tűz kialakulásának körülményeit pedig jelenleg is vizsgálják.

A helyi hatóságok jelentéséből kiderül, miszerint tizenheten vesztették életüket, miután tűz ütött ki egy étteremben, amely az északkelet-kínai Csangcsunban található, egészen pontosan a város ipari övezetében.

A Twitteren megjelent egyik videóban jól látható, ahogy hatalmas szürke füst gomolyog a vendéglátóipari egység irányából, egy másik felvételen pedig az látszik, amint a lángok a magasba törnek és egyre gyorsabban terjednek.

A tizenhét halálos áldozat mellett három további sérültről tudni, akiket a mentőegységek kiérkezése után azonnal kórházba szállítottak, hogy megkaphassák a szükséges kezeléseket – derül ki a CNA beszámolójából.

Az övezet működtetéséért felelős menedzsment a közösségi médiában közzétett bejegyzésben azt írta, hogy az incidenst 12 óra 40 perc körül jelentették, a tűz kialakulásának körülményeit pedig jelenleg is vizsgálják, ugyanis egyelőre nem lehet tudni, pontosan mi történhetett.