Dollár
426,10 Ft
Euró
423,44 Ft
Font
485,74 Ft
Bitcoin
20,274 $

Hajnal Tamás Bognár szavairól: a Ferencváros megérdemelné a tiszteletet

MTI Fotó: Illyés Tibor
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. október 7. - 07:44

A Paks-Ferencváros mérkőzés utóhangjai még mindig nem csengtek le, a Fradi sportigazgatója is megszólalt az ügyben.

Hajnal Tamás Volly Györggyel, az FTC kommunikációs igazgatójával vitatta meg a paksi mérkőzés után elhangzottakat a Fradi podcast legújabb részében. 

Soron kívül Rettentőn megdrágult a jogsiszerzés, egyre kevesebb a tanuló vezető

„Természetesen én is fel vagyok háborodva az ilyen mondatok hallatán, mert úgy gondolom, hogy a Ferencváros megérdemelné azt a tiszteletet minden csapat részéről, minden konkurencia és minden versenytárs részéről, amit mi is megadunk nekik. Úgy gondolom, hogy évek óta a magyar labdarúgást a legmagasabb szinten képviseljük, és a zászlóshajója vagyunk. Jól esne ilyenkor, hogyha mondjuk kollégák, más kluboknál dolgozó szakemberek ezt elismernék, és nem pedig ilyen sértő és támadó kritikával látnának el minket“

– mondta el véleményét Hajnal Tamás sportigazgató. 

Volly szerint, aki a Bognárt nevét következetesen nem mondja ki, a „paksi edzőnek“ fixációs problémája lehet, ugyanis tavaly azt mondta két vitatott eset után, hogy „ilyen bírói segítséggel akár a Barcelonát is megverhette volna a Fradi.“

Hajnal nem akar foglalkozni a bírói döntésekkel, azonban azt hozzátette, hogy idén a Ferencváros már három tizenegyest kapott meg a VAR miatt, amelyet előzőleg a játékvezető büntető helyett műesésnek minősített. 

A sportigazgató hozzátette, hogy nem érzi úgy, hogy előnyt kovácsolnának a videóbíróból, azonban úgy érzi, igazságot szolgáltat a rendszer, de azt elismeri, hogy ők is hibázhatnak. 

Hajnal Tamás véleménye szerint „olcsó“ mindig a bíróra fogni a Fradi győzelmét az elismerés helyett, és szerinte jobb lenne, ha minden szakvezető a saját csapata játékával foglalkozna. 

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.