Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,531 $

Gyurcsány Ferenc koronavírusos lett, nem lehet ott a Parlamentben

A volt miniszterelnök elárulta, koronavírus-beteg, ami miatt le kellett mondania a közelgő programjait.

Fotó: Gyurcsány Ferenc pártelnök beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) budapesti születésnapi rendezvényén 2023. október 22-én. Mellette felesége, Dobrev Klára európai parlamenti képviselő. A DK 2010-ben alakult az MSZP egyik platformjaként, önálló párttá alakulását Gyurcsány Ferenc a tömörülés egyéves ünnepi összejövetelén jelentette be, 2011. október 22-én. MTI/Hegedüs Róbert
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Noha a koronavírus már messze nem érezteti úgy a hatását, mint 2-3 évvel ezelőtt, még mindig jelen van. Ugyanúgy képes fertőzni, ugyanakkor sokkal kisebb az esély arra, hogy valaki súlyos állapotba kerül.

Ez sok mindentől függ, attól is, hogy milyen alapbetegségeink vannak, és így tovább. Természetesen az oltottsági szint is fontos, és most kiderült, hogy Gyurcsány Ferencet megtámadta a vírus. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

„Elviselhető beteg vagyok, ilyenkor bezárkózom, elvonulok, mint most is, amikor a Covid a vetélytárs. Ez a hét már ilyen lesz. Parlamenti és vidéki programokat kellett lemondani. Sajnálom.” – írta a posztjában Gyurcsány.

Azt is megtudhattuk, hogy Gyurcsány családjának többi tagját egyelőre nem fertőzte meg a betegség, a vírus. „De legalább a család többi tagjának tesztje negatív, rajtam kívül mindenkin teszi a dolgát.”