Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Íme a Gyagyás gyilkosság 2 trailere: Adam Sandler és Jennifer Aniston visszatér!

Fotó: MTI/EPA/Andy Rain
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Megjelent a Gyagyás gyilkosság második részének előzetese, melyben ismét Adam Sandlert és Jennifer Anistont láthatjuk a főszerepben.

A Netflixre érkező Gyagyás gyilkosság második részében Adam Sandler és Jennifer Aniston újra összeáll egy újabb, a világot bejáró rejtély megoldására. A film a 2019-es első rész folytatása, a YouTube-on pedig már megtekinthető a trailer is, melyben Nick és Audrey Spitz (Sandler és Aniston) ismét olyan eseményekbe keveredik, melyekre nincs ráhatásuk, miközben egy gyilkossági rejtélyt próbálnak megoldani.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Amikor a Netflixen debütált a film, szinte azonnal belopta magát a nézők szívébe és hatalmas sikere lett, sőt, elég gyorsan sikerült nézettségi rekordot is döntenie az alkotásnak. Nem mellékesen pedig ez a film volt az utóbbi évek egyik legjobb Sandler-filmje is.

A kritikusok ennek ellenére nem voltak elragadtatva a filmtől, de mint sok más alkotás esetében, ez sem akadályozta a Netflixet abban, hogy a nézettség és a közönség elfogadható reakciói alapján zöld utat kapjon a folytatás.

Miről szól a második rész?

Négy évvel az első rejtélyes gyilkosság megoldása után Nick és Audrey Spitz (Adam Sandler, Jennifer Aniston) immár főállású nyomozók, akik magánnyomozói ügynökségük beindításáért küzdenek, amikor meghívást kapnak barátjuk, a maharadzsa (Adeel Akhtar) esküvőjére a magánszigetére.

A baj azonban ismét követi Spitzéket, amikor a vőlegényt váltságdíjért elrabolják nem sokkal az ünnepség kezdete után – így minden elbűvölő vendég, családtag és maga a menyasszony is gyanússá válik. A Gyagyás gyilkosság 2. Nick és Audrey Spitzet egy nagy tétekkel teli ügy megoldására küldi,amely végre mindent megad nekik, amiről valaha is álmodtak: egy esélyt arra, hogy a nyomozóirodájuk végre sikeres legyen… és a régóta várt párizsi utazásukat.