Clouds
21 Budapest
Dollár
367,09 Ft
Euró
392,70 Ft
Font
440,70 Ft
Bitcoin
22,972 $

Magához tért a fiú, aki gumilövedékes fegyverrel véletlenül fejbe lőtte magát

Fotó: Unsplash
Baleset

Bense Róbert

Szerkesztő

A 16 éves tini játékból próbálgatta a gumilövedékes pisztolyt, ám az elsült a kezében.

Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a 16 éves fiú, aki még kedden lőtte fejbe magát egy gumilövedékes fegyverrel a VII. kerületben. A tini a barátaival próbálgatta a fegyvert, ami véletlenül elsült.

A lövedék áttörte a koponyáját, sérüléseit észlelve a gyermek édesanyja azt hitte, hogy fia életét vesztette, ám észrevette, hogy lélegzik. Az anya igyekezett elállítani a vérzést, közben a hozzájuk érkező ismerősük hívta a mentőket.

A fiút ezt követően kórházba szállították, ahol több életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. Ekkor még nem lehetett tudni, hogy életben marad-e a fiú, mint ahogyan azt sem, hogy lesznek-e maradandó sérülései.

A legfrissebb információk szerint azonban a fiú magához tért, a kórházi ágyon pedig az édesanyját is felismerte. A család abban bízik, hogy teljesen felépül a szerencsétlen balesetet követően – írja a 24.hu.

Az édesanya azóta sem tudja, hogy miként került a fia kezébe a veszélyes fegyver. A rendőrség lefoglalta a gumilövedékes pisztolyt. Az ügyben azóta nyomozást indítottak a hatóságok.