Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Gianni megható üzenete feleségének, Debreczeni Zitának

Nagyon hamar eltelt ez a közel 10 esztendő, de Gianni és Debreczeni Zita még mindig rendkívül boldogok.

Fotó: Instagram/Gianni Annoni
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

A sztárok körében is látni, hogy sok szakítás történik, és nem egy a gyerekvállalás, a házasság után van. Tóth Gabi egy nem jól működő házasságból lépet ki Krausz Gáborral, ami jó döntés volt a részükről, mert azóta mindkettejükre rátalált a szerelem. Gábor jelenleg is Mikes Annával forgat, az Ázsia Expressz kalandjait élik át a világ másik felén.

Közben Tóth Gabi közösen adott interjút Papp Máté Bence családjával, akik azonnal befogadták őt. Igazi menedéket biztosítottak számára, és aligha lehetne ennél boldogabb, talán egy nap közös családjuk is lesz, mert Gabi szívesen lenne újra feleség, és nyitott arra, hogy több gyermeket vállaljon. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Puskás Peti is boldog a szerelme oldalán, aki már több éve a felesége. Közös családjuk van, és éppen emiatt mondott nemet az X-Faktorra, az új évadra, amiről őszintén beszélt, míg Gápár Laci visszatér, hetedik alkalommal is mentor lesz. Peti gyermeke még nagyon kicsi, így jobbnak látta, ha nem vállalja be az új szezont.

Gianni és Debreczeni Zita szintén mintapárok, rendkívül boldogok egymás mellett. Sokan tekintenek rájuk álompárként, és amikor csak tehetik, programoznak. Az idő telik, viszont az egymás iránt érzett szerelmük változatlan, ami miatt több mint szerencsésnek tarthatják magukat ebben az életben.

Gianni a posztjában arról írt, hogy idén március végén volt ünnepelték a hetedik házassági évfordulójukat, de még mindig nagyon boldogok. Újra és újra igennel fellelnének egymásnak, és ez olyasvalami, ami minden lelki köteléket megerősít, miközben az ember biztonságban érzi magát a családjával.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.