Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,06 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
456,93 Ft
Bitcoin
66,472 $

Tóth Gabi tisztázta: „Nem volt hazudozás, nem volt hónapokig titokban találkozgatás”

Tóth Gabi őszintén beszélt arról, hogyan ismerkedett meg Papp Máté Bencével, akivel lassan 1 éve alkot egy párt.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi nagyon boldog Papp Máté Bence oldalán, és könnyen lehet, hogy ő az igazi számára. Súlyos támadásokat kellett kiállniuk, miután sokan azt állították, hogy az énekesnő megcsalta a férjét Krausz Gábort. Gabi ezt kategorikusan tagadta, és azt mondta, minden csak azt követően alakult ki bennük, hogy maguk mögött hagyták a múltat.

Gabi odaállt Gábor elé, és közölte, el akar válni, de addig nem történt semmi közte és a táncos között. Miután lezárták a kapcsolatukat, Gabi és szerelme elkezdhettek találkozgatni, randizgatni. Ennek kapcsán beszélt a TV2 sztárja arról is, hogy éjszakákat beszélgettek át, rendkívül sok bennük a közös pont. Soron kívül Kósa Lajos: Magyar Péternek nem tüntetnie kellene, hanem virágot vennie a volt feleségének

„Az erdélyi turnén kezdtünk el ismerkedni Mátéval. Utána kerülhettünk volna egy valódi ismerkedési fázisba, de akkor már mindenhol megjelent, hogy együtt vagyunk. Akkor már dolgoztunk együtt, és az hamar kiderült, hogy egy hullámhosszon vagyunk: azonos az értékrendünk, az érdeklődési körünk, hasonlóan gondolkozunk, ugyanúgy látjuk a dolgokat az életben.” – mesélte a Story-nak adott exkluzív interjújában.

Olyan típusú embernek tartja, akivel nagyon mély bölcselkedésbe is bele tud menni, egy igazán jó beszélgetőtárs is. „Olyan típusú ember, akivel nagyon mély bölcselkedésekbe tudok belemenni. Egy nagyon jó beszélgetőtársi viszonynak indult ez az egész. Erdélyben azon kaptunk magunkat, hogy éjszakákat beszélgetünk át, zenéket mutogatunk egymásnak, és megosztottuk egymással az életünk történetét: ki min ment keresztül.”

Gabi szeretné tisztázni, nem egészen úgy történtek a dolgok, mint azt írták. „De nyilván ez egy nagyon fura helyzet volt, mert az emberben akkor tud egy ilyen elindulni, ha nincsenek jól a dolgai, ha nem boldog. Ez akkor az én házasságomban is így volt. Szeretném tisztázni, hogy itt nem egészen úgy történtek a dolgok, mint ahogy azt leírták.”

„Amikor kiderült számukra Mátéval, hogy ez több mint barátság, akkor mindenki tisztázta a dolgait. Tiszteltük annyira az előző párjainkat, hogy rögtön lezártuk. Nem volt hazudozás, nem volt hónapokig titokban találkozgatás.”

Szentkirályi Alexandra szerint a BKK-BKV csoport munkatársainak is járna országbérlet

Noha arról nem tett említést, hogy programja része lenne a téma, azt mondja, "nem helyes, hogy Budapest főpolgármestere nemtörődömség miatt elfeledkezne 15 ezer emberről".

Szijjártó Péter újabb kínai autógyártóval tárgyalt

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a kínai Great Wall Motors autógyártó vállalatnál járt, ahol a magyar-kínai gazdasági kapcsolatok és a jövőbeli beruházások voltak a fő témák.

Kis híján összeütközött egy orosz és egy amerikai műhold

Az amerikai NASA TIMED és az orosz Cosmos 2221, rendkívül közel, kevesebb mint 10 méterre, haladt el egymás mellett.