Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Debreczeni Zita először nemet mondott Gianninak

Gianni azonban kellően kitartó volt, és Debreczeni Zita végül másodszorra igent mondott, azóta is nagyon boldogok.

...svg content...Fotó: YouTube/Bonduelle Hungary
Style

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Gianni Annoni és Debreczeni Zita egy tiszteletreméltó házaspár, akik jó példát mutatnak az emberek előtt. Két híresség, akikre rátalált a nagy ő, méghozzá egymás személyében, és nem is tudnánk elképzelni őket külön. Lenyűgöző történet az övék, és ha anno nem találnak egymásra, talán még mindig keresnék az igazit.

Láthatjuk, hogy a párkeresés mennyire nehézkes tud lenni, főleg manapság, így Gianni és Zita áldhatja a sorsot, hogy egymásra találhattak. Mindezt nagyon megbecsülik, családot alapítottak, és rengeteg dicséretet kapnak. Ők azon sztárok közé tartoznak, akiknek valóban jól működik a házasságuk, semmi színjáték nincs benne. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Nyilván nem lehet mindig minden tökéletes, ugyanakkor, ha a két fél őszintén, nyíltan kommunikál egymással, akkor minden adott. Ez a helyzet Gianniéknál is, bár megtudhattuk, hogy elsőre nem mondott igent Zita. A YouTube-ra készült Főzőpárbajuk ideje alatt tudhattuk meg, mi is történt pontosan.

„Én ott kértem meg a kezét, egy jó kis lecsókészítés közben, hagymavágás, sírás közben, ha már nem fogadta el az első alkalmat, nem fogadta el Veronában…” – idézte Giannit a Story, kitérve arra, hogy milyen fontos helyszín számukra a konyha. Közel 10 évvel ezelőtt jártak Veronában, ahol egykor Rómeó és Júlia is egymásba szerettek.

Ez is megmutatja, milyen régóta alkotnak egy párt, és mintaszerűen élik az életüket. Boldogságuk határtalan, és a fiatalabb generáció példaként tekinthet rájuk, de sajnos már az igazi értékek is egyre inkább kikopnak, sok fiatal férfi a legkisebb mértékben sincs tisztában azzal, hogy mit jelent az igazi romantika, a nők megbecsülése.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.