Dollár
393,99 Ft
Euró
413,00 Ft
Font
479,72 Ft
Bitcoin
16,983 $

Elege van a Real Madrid sztárjából Ancelottinak, azonnal szabadulna tőle

Fotó: EPA/Rodrigo Jimenez
not image

Nagy Noel

2021. november 13. - 11:15

Nagy átalakulások előtt áll a Real Madrid, ugyanis jövőre több játékos is érkezhet, de legalább annyi távozhat.

Az egyik távozó pedig Gareth Bale lehet, akiből már nagyon elege van Carlo Ancelottinak – írja az El Nacional. Az utolsó csepp a pohárban az olasz menedzsernél a válogatott szünet volt, hogy Bale elutazott Wales meccseire.

Soron kívül Varga Mihály sérelmezi az EU halasztását az uniós pénzekről való döntés kapcsán

A walesi támadó ugyanis két hónapja nem játszott már mérkőzést a Real Madridban a sérülése miatt, erre csatlakozott a válogatotthoz. Ez pedig ismét azt a jelzést küldte a blancóknak, hogy a válogatott sokkal fontosabb Bale számára, mint az a klub, amely egyébként állja a csillagászati fizetését.

Annak ellenére, hogy maga Bale mondta, hogy nem 100 százalékos még, csatlakozott a válogatotthoz annak érdekében, hogy le tudja játszani századik mérkőzését a nemzeti színekben. Ezzel pedig azt kockáztatta, hogy ha ismét megsérül, további hónapokig nem számíthat rá a klub.

A szezon elején Ancelotti meg volt róla győződve, hogy ismét elérheti Bale legjobb formáját, amivel ismét a világ egyik legjobbja lenne. Tavaly a Tottenhamnél töltött kölcsön-félszezonban remekül játszott a walesi, így az olasz tréner ragaszkodott hozzá, hogy maradjon.

Carlo Ancelottinak azonban most véglegesen elege lett a walesi hozzáállásából, így bedobta a törölközőt és a katalán lap szerint közölte Florentino Pérezzel, hogy adja el Bale-t, mert így semmi értelme itt tartani.