Clouds
21 Budapest
Dollár
359,61 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
443,28 Ft
Bitcoin
23,123 $

Füstölgő villanyóra okozott riadalmat a Bayern dohai edzőtáborában

TÉMÁK:
#Bayern München
MTI/EPA/ANNA SZILAGYI
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Kedden az időjárás, most pedig egy rejtélyes tűzeset zavarta meg a Bayern München edzését.

Döcögősen indult a Bayern München katari edzőtábora, a héten ugyanis nem ez volt az első eset, ami miatt változtatni kellett a menetrenden. Kedden még csupán az időjárás zavart be – írja a Sport.de.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Dohában óriási felhőszakadás áztatta el ugyanis a tréningpályákat, ami miatt nem lehetett megtartani az edzéseket. Ez viszonylag ritkaságnak számít Katarban – nem véletlenül utazik oda több csapat is, hogy semmi ne akadályozza meg a felkészülésüket.

Ehhez képest most ki is kellett üríteni az edzőpályát, ugyanis a hírek szerint közvetlenül a pálya mellett felgyulladt egy villanyóra, ami meglehetősen nagy füstöt eredményezett, a rendőrség pedig azonnal közbe is avatkozott.

A hatóságok robbanásveszély miatt haladéktalanul evakuálták a környéket, a lezárások miatt pedig a Bayern München csapatbuszának jelentős kerülőutat kellett tennie, hogy elkerüljék azokat a területeket, ahová nem engedték be a járműveket.

Szombaton Hasan Salihamidzic sportigazgató még azt mondta, hogy a pálya szenzációs és a körülmények az eső után ismét ideálisak. A mostani incidensről azonban még nem nyilatkoztak a csapat illetékesei.