Frenkie De Jongot vinné a Manchester United, így döntene a játékos

Fotó: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. május 13. - 16:57

A Manchester United több változtatást is eszközölne a keretben, tekintve, hogy Erik Ten Han változtatásokkal készülne az új szezonra. 

A Manchester United már  jó ideje figyelte az FC Barcelona játékosát, Frenkie De Jongot, de csak akkor döntöttek úgy, hogy lépnek érte, amikor Erik Ten Hagot leigazolták az új menedzsernek. 

A holland középpályás megerősítette, hogy vannak gondjai a katalánoknál, a helyzet nem tökéletes neki, ráadásul ott van a klub rossz pénzügyi helyzete, emiatt felerősödtek az eladásáról szóló pletykák. 

A Fichajes.net az AS információira hivatkozta azt írja, hogy De Jong annak ellenére sem szívesen csatlakozna az Old Traffordhoz, hogy Ten Hag az új edző, tekintve, hogy nagy valószínűséggel nem lesznek ott a következő Bajnokok Ligájában. 

Voltak olyan hírek, hogy a katalánok 70 millió euró körüli összeget kereshetnek a holland középpályás eladásával, de ez a legújabb információ nagyon megnehezíti a vezetőség dolgát, pedig jó üzletet köthettek volna az angolokkal. 

Azonban más klubok is beleszállhatnak a játékba, több csapat is hajlandó lenne ajánlatot tenni a hollandért, de kevésbé gondolják komolyan a szerződtetését, mint a Manchester United. 

A Paris Saint-Germain, a Bayern München és a Manchester City is szemet vetett az FC Barcelona játékosára, bár eddig egyikük sem lépet, a játékos pedig, bármennyire panaszkodik, továbbra is szeretne a Camp Nouban maradni, hogy fordítani tudjon a helyzetén.