Dollár
392,10 Ft
Euró
405,71 Ft
Font
469,76 Ft
Bitcoin
16,903 $

Fekete Párduc 2.: az MCU 4. fázisának második legjobbja

Fotó: YouTube
not image

Borbély Fanni

2022. november 14. - 14:18

A Fekete Párduc 2. elsöprő sikert aratott a nézők körében, így el is nyerte a megtisztelő második helyezést az MCU 4. fázisának legjobb filmjei között.

A Fekete Párduc: Wakanda Forever, vagyis a Fekete Párduc 2. elnyerte a rajongók tetszését, sőt: a CinemaScore az MCU 4. fázisának második legjobb értékelését adta az új filmnek, ami nem kis szó, hiszen ezzel egy elit klubba került be az alkotás.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

A második rész is hasonlóképpen nagy sikert aratott a közönség köreiben, mint a 2018-as első rész, a várva várt folytatás pedig már elérhető a mozikban. Az új rész a kritikusok tetszését nem feltétlenül, ellenben a nézőkét annál inkább elnyerte, a nézők szerint pedig igazán megrendítőre sikeredett az alkotás.

A film jelenleg 84 százalékos friss Rotten Tomatoes pontszámon és 95 százalékos közönségpontszámon áll, a CinemaScore pedig az előkelő A osztályzatba sorolta a filmet.

Ez azért is izgalmas, mert bár az első rész ennél is komolyabb, A+ osztályba lett besorolva, a második felvonás olyan Marvel-filmek mellett kapott helyet friss értékelésével, mint A Bosszúállók, a Bosszúállók: Végjáték, és a Pókember: Nincs hazaút.

A közelmúltban debütált Marvel-filmekhez képest pedig végképp hatalmas eredmény ez a besorolás, hiszen a Thor: Szerelem és mennydörgés és a Doctor Strange az őrület multiverzumában egyaránt B+ CinemaScore-osztályzatot kapott, míg az Örökkévalók a franchise új mélypontját hozta a B-s osztályzattal.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.