Clouds
21 Budapest
Dollár
344,90 Ft
Euró
371,19 Ft
Font
432,10 Ft
Bitcoin
27,070 $

Érzékeny veszteségek érték a Manchester Unitedet az FA-kupa fináléja előtt

MTI/EPA/PETER POWELL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Két fontos játékosa is lesérült Erik ten Hagnak a döntő előtt.

Antony és Luke Shaw is lesérült a Chelsea elleni, 4-1-re megnyert hazai találkozón, a brazilt bokasérülés miatt hordágyon kellett levinni a pályáról, csapattársát pedig a félidőben cserélték le.

Soron kívül Rendőrök mentették ki az Európa-liga döntőjének játékvezetőjét a Ferihegyen

Erik ten Hag mindkét játékosra számított volna az FA-kupa döntőjében, így azonban komoly kétségek merültek fel, hogy pályára léphetnek-e, lévén már csak kilenc nap maradt hátra a fináléig, melyet a Manchester City-vel játszanak.

Ten Hag Antony sérülésével kapcsolatosan annyit mondott, hogy komoly a helyzet, de csak a következő napon tudnak majd bővebb információkat adni az állapotáról – írta meg az ESPN.

A Manchester United számára rendkívül fontos volt a tegnapi győzelem, hiszen ezzel bebiztosították a Bajnokok Ligája indulást érő negyedik pozíciót a Premiershipben. Ten Hag ugyanakkor hozzátette, hogy a bajnokságban a mostani teljesítményük jó alap, de az elsőségért szeretnének küzdeni a jövőben.

A holland edző kiemelte, hogy ehhez megfelelő keret és rengeteg munka kell, és bár a jelenlegi csapat előrelépést mutat, még erősebb játékosállomány kell ahhoz, ha a tabella első helyeiért akarnak versenybe szállni.