Dollár
392,10 Ft
Euró
405,71 Ft
Font
469,76 Ft
Bitcoin
16,903 $

Eminem majdnem szerepelt egy GTA-filmben – ami soha nem készült el

Fotó: Wikimedia Commons
not image

Borbély Fanni

2022. november 15. - 13:15

Kiderült, hogy a raplegenda Eminem szerepelt volna egy Grand Theft Auto élőszereplős filmben még a GTA 3 idején, ám a projekt sajnos nem valósult meg.

Annak idején felmerült annak a lehetősége, hogy elkészítsenek egy élőszereplős GTA-filmet, amit ha jóváhagytak volna, akkor bizony Eminem kapta volna a főszerepet. A világ egyik legnépszerűbb videójáték-franchise-aként is emlegetett GTA kétségkívül a játékipar egyik zászlóshajója, noha épp annyi kritikát kap a médiában, mint amekkora rajongótáborral rendelkezik.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Eminem a 90-es évek végén és a 2000-es évek elején élte fénykorát, amikor hírneve csúcsán volt, s bár mindenki merész és egyedi zenéiről ismeri, a filmiparba is belekóstolt, és az egyik főszereplője volt a 2022-es 8 mérföld című filmnek.

Nem véletlen, hiszen az alkotás részben önéletrajzi ihletésű, s egy olyan srác történetét mutatja be, aki a munkásosztálybeli hátteréből próbál kitörni, egyenesen a zeneipar felé.
Valójában ez volt az első és egyetlen film, amiben a raplegenda szerepelt, ám mások is úgy vélték, hogy tehetségét érdemes lenne akár egy másik filmben is kamatoztatni: ekkor keresték meg a GTA-film ötletével.

A Game Rant a BCC egyik bennfentesére hivatkozva azt írja, egyre nagyobb érdeklődés övezte az esetleges GTA-filmet, így Hollywood 5 millió dollárt ajánlott volna, ha a producereknek sikerül rávenniük Eminemet, hogy csatlakozzon a projekthez.

Habár ígéretesnek tűnt, végül a GTA egyik társalkotója visszautasította az ajánlatot, mondván, “nem érdekli”. Nem tudni, hogy miért nem volt érdeklődés részükről a film megalkotása kapcsán, ráadásul azt sem tudni, hogy valaha elkészülhet-e a film.

Amennyiben viszont azt nézzük, hogy az évek múlásával a GTA egyre népszerűbb, nem is valószínű, hogy a közeljövőben filmekben gondolkodnának, főleg úgy, hogy hamarosan megjelenhet a GTA 6, amire már hosszú évek óta tűkön ülve várnak a rajongók.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.