Szeptembere eleje óta nem találják a 14 éves martonyi lányt

Fotó: police.hu
not image

Takács Petra

2021. szeptember 28. - 14:39

Eltűnése ügyében is nyomozást indított a rendőrség, akik most a lakosság segítségét kérik, miután a felkutatásra tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Egy újabb eltűnt kiskorú személyről számolt be a rendőrség, aki egy 14 éves lány. Musa Kasszandra szeptember 7-én hagyta el az otthonát, még a déli órákban, és azóta nem találják, a felkutatására tett intézkedések egyelőre nem vezettek eredményre.

A 14 éves lány 140-150 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja és a szeme világosbarna színű. Bárki, aki bármilyen információval rendelkezik a kiskorú személy eltűnésének ügyében, az keresse a rendőrséget.

Tehervonat gázolt el egy embert Felsőgöd állomás közelében

Az Edelényi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képeken látható lánnyal kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon – írja a rendőrség.

Fotó: police.hu