Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,007 $

Elsüllyedt teherhajó: nyolcan életüket vesztették

Fotó: A japán parti őrség 7. regionális parancsnokságának felvétele a Csin Tien teherhajó személyzeti mentőhajójáról a dél-koreai Dzsedzsu szigetétől délkeletre 2023. január 25-én, miután a Hongkongban bejegyzett hajó elsüllyedt a sziget közelében, fedélzetén 22 emberrel. A legénységet nagy erőkkel keresik. MTI/AP/Japán parti őrség 7. regionális parancsnoksága
Ázsia

Takács Petra

Szerkesztő

Nyolc embert már nem lehetett megmenteni a Japán és Dél-Korea között elsüllyedt hajótöröttek közül.

Mint arról korábban beszámoltunk, elsüllyedt egy teherhajó Japán és Dél-Koreai között. Először 17 embert kerestek, majd bejlentették, hogy 12 embert megtaláltak, akik korábban a teherhajón tartózkodtak.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

Tizenegyen azonban nem voltak eszméletüknél, de akkor még egy halálos áldozatról sem számoltak be. Időközben a kínai állami média megerősítette, 8-an életüket vesztették, köztük 6 kínai állampolgárral.

Erről Lu Guijun, Kína főkonzulja számolt be Fokuoka városában a a CGTN állami műsorszolgáltatónak -írja az anews az AFP nyomán. Továbbra sem tudni, hogy a hajó miért borult az oldalára, valószínűleg a rossz időjárási körülmények játszottak szerepet a tragédiában.