Dollár
392,31 Ft
Euró
410,65 Ft
Font
475,99 Ft
Bitcoin
17,021 $

Elsősegély és szolgálatban lévő rendőr mentette meg egy 80 év körüli asszony életét 

Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. október 18. - 00:53

Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezetek és a beteget és férjét stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők. 

Idős házaspár hajtott árokba szombat reggel Szarvas közelében. A 85 év körüli férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, ki tudott szállni az autóból, a 80 év körüli felesége azonban nem reagált. 

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Egy éppen arra utazó férfi látta a balesetet, és azonnal a segítségükre sietett, majd egy szolgálatban lévő rendőr is érkezett a helyszínre, aki kiemelte a kocsiból a nőt és a telefonos utasítások alapján rögtön megvizsgálta, de már nem lélegzett.

Az Országos Mentőszolgálat azt írja, hogy tapasztalt mentésirányító bajtársuk azonnal több egységet riasztott a helyszínre, köztük helikoptert is, miközben az újraélesztés lépéseire instruálta a bátor rendőrt, aki az út szélén küzdött a nő életéért. Perceken belül helyszínre érkező bajtársaik emelt szinten folytatták az életmentést, miközben a könnyebb sérüléseket szenvedett férfit is ellátták. 

„Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezetek és a beteget és férjét stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők” –tették hozzá. 

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.