Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,107 $

Tragédia: elhunyt Ken Block

Fotó: YouTube/Hoonigan
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A legendás versenyzőt 55 évesen érte utol a halál, már nem lehetett megmenteni az életét, olyan súlyosak voltak a sérülései.

Ken Blockot az egész világ ismerte, őrülten látványos ralis videókat készített, és több kategóriában is indult. Egy életvidám, pozitív és mindig tettre kész ember volt, aki imádta a különböző projekteket, valamint az extrém sportokat.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A TMZ beszámolója szerint a Wasatch megyei seriffi irodája közölte, Block délután 2 óra körül egy meredek lejtőn hajtott a motoros szánjával, ami hirtelen felborult és ráesett. A sérülései olyan súlyosak voltak, hogy már nem lehetett rajta segíteni.

Még csak kórházba sem tudták szállítani, a helyszínen halottnak nyilvánították. A hivatalos közleményben foglaltak szerint Block egy csoporttal hajtott a havas vidéken, de a halálos baleset idején egyedül volt.

Egyelőre nem tisztázottak a részletek, ahogyan az sem, hogy milyen védőfelszerelést viselt a világsztár, illetve mi okozhatta a balesetet. A pontos sérüléseket sem hozták nyilvánosságra, még mindig van pár kérdőjel a halálos balesetet illetően.

Ken abszolúte nyomott hagyott a versenyzés és az extrém sportok világában, amin belül nemcsak autókat vezetett. Versenyszerűen snowboardozott, és a motoros szánok sem voltak ismeretlenek számára.

Az 55 éves korában elhunyt legendát a felesége, és három gyermeke gyászolja odahaza, akik már soha nem találkozhatnak vele. Az egész versenytársadalmat megrázta az, ami Blockkal történt, aki több társához hasonlóan fiatalon ment el.