Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, de hogyan?

Fotó: Unsplash/Let's Kick

Takács Petra

2022. október 2. - 16:37

Adódik a kérdés, hogyan tudták véghezvinni az akciójukat a gyanúsított személyek, akikről a rendőrség fotót is közölt az azonosítás érdekében.

Időről időre szó szerint nagyobb dolgokat is ellopnak a tolvajok, ráadásul bevásárlóközpontokból, amik tele van kamerával és emberekkel. Ez a fiatal páros sem zavartatta magát, akiket augusztus közepe óta nem találnak a hatóságok.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsányék igyekeznek blokkolni az EU-s pénzek megérkezését

A fiatal nő és férfi augusztus 13-án 13 óra 40 és 55 között egy X. kerületi bevásárlóközpont egyik üzletéből emelte el az elektromos rollert. A feltételezett elkövetőkről felvétel is készült, ami alapján lebukhatnak a lakosság segítségével.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyeikkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon – írja a police.hu

Fotó: police.hu

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.