Dollár
432,02 Ft
Euró
423,49 Ft
Font
482,76 Ft
Bitcoin
20,033 $

Egy ember halálát okozta a budapesti boltban leszakadt galéria

Fotó: Tűzoltók egy fővárosi élelmiszerboltnál, ahol egy ember meghalt, egy pedig megsérült, miután rájuk szakadt az üzletben a galéria a VIII. kerületi Baross utcában 2021. december 28-án. A törmelék és a galériában felhalmozott áru - mintegy 20 négyzetméteren - négy embert temetett maga alá, hármat sikerült kimenteni. MTI/Mihádák Zoltán
not image

Takács Petra

2021. december 28. - 14:02

A törmelékek négy embert temettek maguk alá, három személyt sikerült kimenteni. 

Egy ember meghalt, egy pedig megsérült, miután rájuk szakadt a galéria egy budapesti élelmiszerboltban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője kedden az MTI-vel.

Csécsi Soma telefonon elmondta, a baleset egy VIII. kerületi, Baross utcai boltban történt.

A BRFK gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettessel szemben – fűzte hozzá.

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel közölte, hogy a törmelék és a galériában felhalmozott áru – mintegy 20 négyzetméteren – négy embert temetett maga alá, hármat sikerült kimenteni.

Fotó: Tűzoltók egy fővárosi élelmiszerboltnál, ahol egy ember meghalt, egy pedig megsérült, miután rájuk szakadt az üzletben a galéria a VIII. kerületi Baross utcában 2021. december 28-án. A törmelék és a galériában felhalmozott áru – mintegy 20 négyzetméteren – négy embert temetett maga alá, hármat sikerült kimenteni. MTI/Mihádák Zoltán

(MTI)

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.