Egy gólöröm, ami miatt biztosan elúszott az El Clásico

Szabó Kata

2020. február 24. - 10:30

A sportszerűség ismeretlen fogalomnak bizonyult a Real Madrid szélsőjénél, aki így már biztosan kihagyja a Barcelona elleni összecsapást.

Túlzás lenne azt állítani, hogy a legszebb napjait éli a Real Madrid, hiszen az utóbbi mérkőzések eredményei nem az elvártak szerint alakulnak, ráadásul a jelek szerint Hazard legújabb sérülése miatt akár a szezon hátralévő részét is kihagyhatja.

A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy bár a Levante elleni keretbe nem került be a 19 éves, tehetséges szélső, Rodrygo, már biztos, hogy a Barcelona elleni mérkőzésen sem lehet ott, ugyanis a Castilla játékosaként a San Sebastián Reyes elleni mérkőzésen sportszerűtlenül ünnepelte meg hajrában szerzett gólját, ami sárgát vont maga után.

Mivel korábban már kapott egy sárgát, így piros lappal véget is ért számára a mérkőzés, a Spanyol Labdarúgó Szövetség hivatkozó passzusa szerint pedig az eltiltás nem csak a harmadosztályú, de a La Liga mérkőzésekre is vonatkozik.

A 19 éves játékos húzása pedig nem kizárt, hogy a későbbi, első csapatban betöltött szerepére is hatással lehet, hiszen aligha így szerette volna visszalopni magát Zinedine Zidane szívébe.