Edzés közben videózták Tolvai Renit

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tolvai Reni nagyon hálás, hogy megtalálta Líviát, akitől sokat tanulhat, és még jobb formába lendülhet.

Tolvai Reni sokáig kereste a saját útját, hogy a végén olyan formába lendüljön, amivel elégedett. Évekbe telt, nem ment neki egyszerűen, majd szép lassan összeállt benne az a terv, mely által teljesen átalakulhatott.

Soron kívül VAR-botrány: leváltották a felelősöket a Liverpool érvénytelenített gólja után

Az egyik legnagyobb átalakulás az övé a magyar hírességek világában, nem kevesen dicsérték. Már a koronavírus-járvány előtt beindult a folyamat, és mindenki láthatja, hogy milyen masszív eredményt ért el Reni.

Lenyűgözően szexi vonalakkal rendelkezik, és ezzel ő is tisztában lehet. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy visszavenne, mert tovább és tovább akar fejlődni, hiszen teljesíteni szeretné a célját.

Ebben Lívia van a segítségére, aki egy nagyon tapasztalt és sikeres edző. Érdekes lesz látni, Reni hová jut el a következő hetekben és hónapokban, mert már most is nagyon erős alapjai vannak.

„A legprofibb és legjobb szívű ember, aki valaha edzett engem. Köszönöm Lívia, hogy megtaláltalak, veled tudok fejlődni és egy nap elérem a célom.” – írja a posztjában Reni, aki még mindig nem érte el a célját.