Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,627 $

Donald Trump gyászol

Donald Trump elvesztette idősebb testvérét, aki egykor szövetségi bíró vol.t

Fotó: EPA/JABIN BOTSFORD / POOL
Észak-Amerika

Takács Petra

Szerkesztő

Meghalt Donald Trump idősebb testvére, Maryanne Trump Barry, volt szövetségi bíró – közölte New York város rendőrsége. A 86 éves jogász holttestét hétfőn lakásában, New York belvárosában találták meg, halálának okát egyelőre vizsgálják – áll a hatósági tájékoztatóban.

Maryanne Trump Barry 2019-ben vonult vissza, mint a szövetségi fellebbezési bíróság bírája. A jogász a hetvenes években helyettes ügyész volt, majd a 80-as években Ronald Reagan elnök nevezte ki szövetségi bíróvá, a 90-es években pedig Bill Clinton elnök a szövetségi fellebbezési bíróság tagjává jelölte. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Testvérét Donald Trump 2016-ban nagyra értékelt, tiszteletre méltó bíróként jellemezte, ugyanakkor kijelentette, hogy közéleti kérdéseket illetően nem értenek egyet.

Donald Trump legidősebb fia, Donald Trump Jr. hétfőn „kemény napnak mondta” maga és családja számára a nagynénje elvesztését, akinek fiával, unokatestvérével jó barátságot ápol. Donald Trump fia hétfőn a védelem tanújaként jelent meg az édesapja, testvére és ellene indult polgári per tárgyalásán New Yorkban, ami a Trump-vállalkozások jövőjéről is dönthet.

(MTI)

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.