18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Megrázó részletek derültek ki a miskolci várandós nő elleni támadásról, megválnak a katonától

Fotó: Twenty20
not image

Koós Alexandra

2022. június 23. - 09:12

A támadó őrizetbe vétele után tagadta a tettét, azt állítva, hogy nem ő követte el a bűncselekményt, az ügyészség azonban indítványozta a letartóztatását.

A Honvédelmi Minisztérium 24.hu-nak küldött válaszából kiderül, a Magyar Honvédség úgy döntött, megválik attól a 35 éves katonától, aki pár nappal ezelőtt a földre tepert, majd meg akart erőszakolni egy 30 év körüli várandós nőt Miskolcon.

A sajtóosztály közlése alapján a Központi Nyomozó Főügyészség folytat büntetőeljárást a katona ellen, a jogviszonyának megszüntetését pedig azonnali hatállyal kezdeményezte az állomány illetékes parancsnoka.

A rendelkezésre álló adatok szerint a várandós nő a munkahelyéről indult hazafelé, amikor a katona követni kezdte, majd rátámadt. Egy lépcsőnél mögé lépett, hátulról átölelte, ezt követően a földre húzva fojtogatni kezdte, hogy az áldozat ne tudjon segítséget hívni.

A földön fekvő nő hangosan segítségért kiáltott, erre a férfi a lépcső mellett található erdős részhez kezdte vonszolni, majd földről felvett avart tömött a szájába, hogy elcsendesítse – jelentette a 24.hu.

A nő emiatt átmenetileg abbahagyta a kiabálást, ezt tapasztalva a támadó elengedte a fejét és a száját, majd a nő mellkasára ült, lemeztelenítette az alsótestét és fogdosni kezdte a nemi szervét. Az áldozat folyamatosan ellenállt, időközben pedig sikerült felhívnia a segélyhívó központot.

Az elkövető ennek hatására megijedt, abbahagyta a tettét, majd elvette a nőtől a telefonját és a táskáját, amelyekkel futásnak eredt, útközben pedig megszabadult tőlük. Őrizetbe vétele után tagadta a tettét, azt állítva, hogy nem ő követte el, amelyekkel vádolják. Az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását.