Dollár
428,70 Ft
Euró
410,38 Ft
Font
457,53 Ft
Bitcoin
19,033 $

Belehalt a darázscsípésbe az ismert rockzenész, Ribarics Tamás

Fotó: Unsplash/Amaury Gutierrez
not image

Takács Petra

2022. július 23. - 18:00

Feladta a harcot Ribarics Tamás szervezete, örök álomra hajtotta a fejét, sajnálatos módon elvesztette a legnagyobb harcot.

Sokakat megdöbbentett a hír, amikor kiderült, hogy Ribarics Tamásnak az életéért kell küzdenie. Nem a koronavírus idézte elő a súlyos állapotot, hanem egy kis darázscsípés, amire alapesetben senki sem gondolt volna.

Soron kívül Deutsch Tamás: a baloldal továbbra is a magyarok ellen dolgozik 

Már akkor tudni lehetett, hogy nagy harc vár a rockzenészre, akit rendkívül sokan szeretnek. Sok ezren álltak be mögé, de hiába a rengeteg ima, Ribarics szervezete nem bírta tovább, feladta a harcot.

Ezzel egy újabb kiváló zenészt veszített el a társadalom, méghozzá ideje korán. Felfoghatatlan, hogy egy ilyen kis csípés milyen súlyos következményekkel járhat, márpedig ez most egy remek ember életébe került.

„Drága családom, barátaim, zenésztársaim, ismerőseim!” – olvasható a Ribarics Tamás hivatalos Facebook oldalán. Tudom, hogy több ezren szorítottatok nekem, imádkoztatok értem, és a mai napon 10:55-ig kerestem a kiutat testem sötét rabságából.”

„Sajnos nem találtam meg a hozzátok visszavezető utat. Könnyezve, egyik kedvenc dalommal a fülemben elmentem örökre … Búcsúzom tőletek … drága családom, barátaim, zenésztársaim, ismerőseim…”