Dollár
393,56 Ft
Euró
408,13 Ft
Font
472,40 Ft
Bitcoin
16,846 $

Curtis szerint lehet, boldogabb lett volna, ha 8 évvel ezelőtt utazik el Kolumbiába

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2022. október 18. - 10:18

A kolumbiai helyszín kapcsán csak úgy repkednek a poénok Curtis múltja miatt, de őt mindez nem bántja, intelligensen kezeli a dolgot, és még be is száll a játékba.

Magyarország valaha volt egyik legnagyobb rappere is igent mondott az RTL Klubnak a Celeb vagyok, ments ki innen! új évadára. Több százezer rajongója örülhet ennek, hiszen egy igazán színes, humoros, szórakoztató karakterről van szó.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Már az első nap után nem lehet kérdés, hogy Curtis nélkül kevesebb lenne a show, így reméljük, hogy sokáig részese lesz annak. Egyelőre nagyon jól érzi magát, bár igen hamar trágya ömlött a nyakába, és ezt vehetjük akár szó szerint is.

Még mielőtt ez megtörtént volna, repülőre ült, hogy a napsütötte Kolumbia felé vegye az irányt, ami nem egy veszélytelen ország. A többség tisztában van azzal, hogy az ország egyes részein mi zajlik, és az mennyire illegális.

Curtis belépője is stílusos volt, mint azt látni fogjátok a videóból, és számára az sem okoz problémát, hogy saját magán viccelődjön. Ebből is látszik, hogy intelligensen kezeli a múltat, amit maga mögött tudott hagyni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2