Dollár
426,92 Ft
Euró
423,11 Ft
Font
483,21 Ft
Bitcoin
20,076 $

Csak megcsinálta a Barca, jövő hét elején jelenthetik be a nagy igazolásukat

not image

A T-800-as

2020. szeptember 26. - 16:48

Úgy tűnik, hogy az Ajax sztárja nem a stabilabb lábakon álló Bayern Münchenhez fog igazolni, hanem a La Ligában folytatja tovább.

Úgy tűnik, hogy az Ajax sztárja nem a stabilabb lábakon álló Bayern Münchenhez fog igazolni, hanem a La Ligában folytatja tovább.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

Vitathatatlan, hogy a Bayern München jelenleg stabilabb lábakon állhat, mint a Barcelona, és nemcsak az eredmények miatt. A németek legutóbb a Bajnokok Ligáját és a Szuperkupát s megnyerték, aminek Budapest és a Puskás Aréna adott otthont.

Ugyanakkor egy játékos számára sok esetben vonzóbb lehet Spanyolországban játszani, többek között a Barcelona, vagy a Real Madrid ellen, miközben Lionel Messi is tagja a bajnokságnak, a La Ligának.

Ha minden igaz, akkor az Ajax 19 éves sztárja, egyik legnagyobb tehetsége a következő héten már Messi csapattársaként edzhet, mivel úgy hírlik, hogy Sergino Dest Barcelonába költözik, független attól, hogy korábban már lehetett egy megállapodása a Bayernnel.

Miután a Braca eladott néhány játékost, lett tőkéje az igazolásokra. Ráadásul nagyon jó áron szerezhetik meg a védőt, aki 20 millió euróért igazolhat át, amit további 5 millió követhet a különböző bónuszokkal, de ez még így is egy alacsony összeg egy ilyen játékosért.

A Guillem Balague arról ír, hogy a következő hét elején várható a bejelentést, miután a Barcelona reményei szerint hétfő és kedd között lezárja az üzletet.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.