Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Ronaldo gólörömével próbálták idegesíteni Messit az Inter Miami meccsén (videó)

Lionel Messi a nagy hangorkán és a gólöröm közepette felemelte a kezét, de hogy ezt miért tette, egyelőre nem tudni. Talán csak az Inter Miami közönségének jelzett, hogy ne menjenek bele az üzengetésbe.

Fotó: EPA/STR
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lionel Messi és Cristiano Ronaldo hosszú éveken át nagy riválisok voltak. Miután Ronaldo úgy döntött, a Real Madrid játékosa lesz, borítékolhatóvá vált, hogy a LaLiga a portugál és az argentin csillag közti párharcról fog szólni. A spanyol liga dörzsölhette a tenyerét, nem kevés pénzt generáltak ezzel, milliók követték figyelemmel a meccseket.

Egy ideje már Ronaldo és Messi sem tagja a LaLigának, ami egyértelműen sokat veszített a két sztár távozásával. Egy nap azonban minden véget ér, és ezzel tisztában kellett lenniük, bár Messi nem akarta elhagyni a Barcelonát, az volt a terve, hogy onnan vonul vissza, ahol nemrég Xavi bejlentette, az idény végén mindenképpen távozik. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Ez akkor is így lesz, ha megnyernék a Bajnokok Ligáját, amire valljuk be őszintén, nincs túl sok esély. Xavi azonban tisztázta, BL-győzelem esetén sem marad a katalánok kispadján, és egyelőre nem tudni, hol folytathatja. Ami biztos, Arteta biztosan nem érkezik a helyére, az Arsenal edzője dühösen reagált a pletykákra.

Sőt, még a Bayerm München trénerét is szóba hozták a Barcával, akik ugyancsak tagadták, hogy erre reális esély lenne. Mourinho viszont szabadon szerződtethető, pikáns lenne, ha megkapná a lehetőséget a Real Madrid volt edzőjeként, bár erre sincs túl sok esély, arra pedig végképp, hogy Zidane velük térjen vissza az edzősködéshez.

Messiék közben ismét kikaptak, hiába talált be Suarez is. Nem tudtak mit kezdeni az Al Hilal csapatával, akik a szaúdi liga egyik sztárcsapata. Összesen hét gól született a mérkőzésen, amiből hármat vállalt az amerikai gárda. Messit nem sikerült felidegesíteni, hiába próbálkoztak egyesek ezzel, amikor Ronaldo gólörömével zajlott az ünneplés, aki a rivális Al Nassr játékosa.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.