Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,04 Ft
Euró
392,30 Ft
Font
458,31 Ft
Bitcoin
61,293 $

Arteta nagyon dühös a barcelonás pletykák miatt

Arteta, az Arsenal edzője dühös a megjelent pletykák miatt, mert szó sincs arról, hogy a Barcelona edzőjének készül.

Fotó: EPA/TOLGA AKMEN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt napok nagyon sűrűek voltak a futball világában, már csak Klopp drámai bejelentése miatt is, aki úgy döntött, az idény végén a sikerek ellenére is elhagyja a Liverpoolt. A német legenda elfáradt, pihenni szeretne, de azt még ő maga sem tudja, meddig lesz távol, esetlegesen hol térhetne vissza, és mikor kapja el ismét az edzőláz.

Rég volt példa hasonlóra az életében, de ennyi év kemény munkája után még inkább megérdemli a pihenést. Az egyik legjobban fizetett edzőként akár élete végéig is kényelmesen eléldegélhetne munka nélkül, de Guardiola azt mondja, Klopp egy nap biztosan vissza fog térni, mert hiányozni fog neki az edzősködés. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Xabi Alonso komoly esélyes a helyére, elég kézenfekvő, hogy a Liverpool korábbi klasszisa lehet a befutó. Időközben Xavi is elérhetővé vált más csapatok számára, mert nyártól leadja a Barcelonát, egyszerűen elege lett. Egyértelművé tette, ha meg is nyerik idén a Bajnokok Ligáját, akkor sem gondolja meg magát, távozni fog.

Arteta dühös a helyzet miatt

Egyes spekulációk szerint Arteta lehet a Barcelona új edzője, aki jelenleg az Arsenalnál dolgozik. Akár helyet is cserélhetne a két fiatal edző. Ugyanakkor az ESPN több forrása is megerősítette, Arteta továbbra is teljes mértékben elkötelezett Londonban, és most tisztázta a helyzetet. „Ez totálisan álhír. Amit tegnap olvastak, az… Nem tudom, hogy honnan jött, de teljesen valótlan. Nagyon feldúlt vagyok emiatt.”

„Nem tudtam elhinni ezt. Nem tudom, honnan jött, forrás sincs. Semmi alapja, és úgy gondolom, nagyon óvatosnak kell lennünk, amikor személyes dolgokról beszélünk, és úgy fogalmazzunk, ahogyan azt tegnap tették. A megfelelő helyen vagyok, és a megfelelő emberekkel dolgozom. Nagyon jól érzem magam, és sokszor mondtam már, egy gyönyörű utazáson veszek részt ezzel a csapattal, ezekkel a játékosokkal, a stábbal, az embereinkkel, és még sok a tennivaló.”

„Nagyon óvatos vagyok, amikor nyilvánosan beszélek a személyes dolgaimról, és amikor valaki olyan nyilatkozatot tesz közzé, amiben azt állítja, mondtam vagy tettem valamit, az felzaklat. Megértem, hogy ebben az iparágban vagyunk, ugyanakkor nem hiszem, hogy bárki megérdemli, hogy ilyen híreket halljon.”

„Mindig is nagyon egyenes voltam: mennyire boldog, hálás vagyok, és mennyire élvezem, ahol most vagyok. Emiatt vagyok feldúlt.” Az ESPN forrásai szerint az Arsenal nyugodt maradt, tudják, hogy Arteta elkötelezett, és tárgyalnak arról, hogy meghosszabbítsák a 2025 nyarán lejáró szerződését. Az edző ennek kapcsán azt mondta, ez meg is fog történni a megfelelő időben.