Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,15 Ft
Euró
394,34 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
64,038 $

Guardiola biztos benne, hogy Klopp vissza fog térni

Pep Guardiola számára nem kérdés, hogy a legnagyobb riválisa, Jürgen Klopp egy nap vissza fog térni az edzősködéshez.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Igaz, még el sem ment, csupán annyi történt, hogy bejelentette, az idény végén távozik. Ezt nem egy másik csapat kedvéért teszi, hanem mert egyszerűen elfáradt, kifogyott az energiából, így most egy kiadós pihenésre van szüksége. Ugyanakkor az sem zárta ki, hogy ezzel lezárul az edzői karrierje, bár ennek igencsak kicsi a valószínűsége.

Mivel még mindig a fiatalabb edzők közé sorolják, aki a világ egyik legjobbja, bármelyik klub szívesen szerződtetné. Az sem kizárt, ha Ancelotti távozik Madridból két év múlva, Klopp a LaLigában tér vissza, ugyanakkor az olasz szakember megjegyezte, adott esetben ismét szívesen hosszabbítana, ez inkább a jövő zenéje. Soron kívül Kizuhant az ötödik emeletről egy kisgyermek Csepelen

Amit kizárt Klopp, hogy a Manchester United, a Manchester City, az Arsenal, vagy más angol rivális edzője legyen. Egy másik angol klubnál sem akar dolgozni, és szintén opció lehet, hogy egy nap megint a Liverpool kispadjára ül le. Xabi Alonso nagy esélyes a munkára, aki elég sejtelmesen nyilatkozott a lehetőségről, és őt is meglepte Klopp döntése.

Jelenleg azonban a német edző sem tudja, mekkora szünetre van szüksége, és szintén érdekes kihívás lenne számára hazája válogatottjának irányítása, amivel egy nagy álom teljesülhetne be. Nem sok olyan csapat lenne, ahol nem látnák azonnal szívesen Kloppot,és már csak emiatt is biztos abban Guardiola, hogy vissza fog térni a kollégája.

„Lehet, hogy ez egy olyan vélemény, amit nem fog beismerni, de vissza fog térni. Tudom! Talán a 10 év alatt szüksége lehet arra, hogy feltöltődjön. A személyiségével és az energiával fog visszatérni. Hogy ez válogatottat, vagy más csapatokat jelent, nem tudom, de a futballnak szüksége van az olyan karakterekre, mint ő.” – idézte az ESPN Guardiolát, aki elismerte, jobban fog aludni, amikor Klopp már nem lesz a Premier League-ben.

Bemutatta 101 pontból álló programját Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt

Sokkal több van ebben a városban! címmel muttata be programját Vitézy.