Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,207 $

A Chelsea már januárban leigazolná a világ egyik legjobb csatárát

A Chelsea igyekszik kihasználni a csatár jelenlegi helyzetét, és nem reménytelen a helyzet, még akkor sem, ha a londoni klub továbbra is nagyon gyengén teljesít.

Fotó: EPA/SERENA CAMPANINI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyenesen döbbenet, ami a Chelsea-nél zajlik jelenleg, de Pochettino továbbra is nyugodt. A csapat fennállása egyik leggyengébb szezonrajtján van túl, és nem látni a fényt az alagút végén, hiába a sztárigazolások.

Elképesztően sok pénzt költött el a Chelsea igazolásokra, viszont valami nagyon nem stimmel. Idén is távol állnak az európai kupaszerepléstől, noha ezzel a kerettel minimum a TOP-5-ben kellene lenniük. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

A tulajdonosok nem unták meg a pénzköltést, és úgy tudni, hogy már januárban leigazolnák Osimhen, a Napoli csatárát, aki kissé összerúgta a port az olaszokkal. A nigériai támadó még mindig csak 24 esztendős, és nagyon gólerős.

Nagyban járult hozzá a Napoli legutóbbi bajnoki címéhez, de úgy tűnik, menni akar. A 90min a Football Insiderre hivatkozva számolt be arról, hogy az angoloknak több játékost is el kellene adniuk, ha januárban valóban le akarják szerződtetni a Napoli csatárát.

Nem lesz olcsó mulatság, az egyik legjobb támadóról beszélünk, akiért bőven 100 millió euró felett kellene fizetniük. A szerződése 2025 nyarán jár le, így a Napolinak sincs miért gyors döntést hoznia, de a hosszabbítás szinte kizárt.

Ismét kígyózó sorok lehetnek a benzinkutakon

Mint ismert, a jövedéki adó bevezetése miatt január 1-től jelentős mértékben emelkednek Magyarországon az üzemanyagárak.

Fotos újítás bevezetését jelentette be a Google

Új levélszemét-szűrő rendszerrel bővült a Gmail, amely a hagyományos módszereket is lekörözi a nem kívánt emailek azonosításában és blokkolásában.

Újra a budapesti Advent Bazilika lett Európa legjobb karácsonyi vására

A siker példa nélküli az európai karácsonyi vásárok történetében: soha korábban egyetlen ünnepi rendezvénynek sem sikerült négyszer elhódítani a rangos elismerést.