Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Osimhen ügynöke perrel fenyegeti a Napolit egy gúnyolódó videó miatt

A nigériai játékost egy elrontott tizenegyes miatt kezdték ki csapaton belül.

MTI/EPA/SERENA CAMPANINI
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Egy botrányos tiktok videó miatt áll a bál a tavalyi bajnok Napolinál, a helyzet pedig mostanra odáig fajult, hogy Victor Osimhen ügynöke jogi lépéseket fontolgat a klub ellen – számolt be róla az ESPN.

A videó Osimhen Bologna elleni elhibázott büntetőjét gúnyolja ki meglehetősen sértő módon, tekintve, hogy a nigériai játékos mennyit tett a csapatért és azért, hogy a Napoli 33 év után újra Scudettót nyerhessen. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

Victor Osimhen képviselője, Roberto Calenda közleményt adott ki az ügy kapcsán, melyben azt írta, hogy ami a Napoli hivatalos TikTok profilján történt, az teljességgel elfogadhatatlan, és mindent megtesznek a játékos védelmében.

„Először nyilvánosságra hoztak egy Victort gúnyoló videót, majd – most már megkésve – törölték” – fogalmazott Calenda.

Osimhent a Bologna elleni mérkőzésen a kihagyott büntető után lecserélték, a játékos dühösen kiabált Rudi Garcia edzővel, mielőtt elhagyta volna a pályát. A nigériai tehetség az előző szezonban 31 góllal segítette csapatát, idén eddig hat mérkőzésen három gólt szerzett.

A szerződéshosszabbításáról szóló tárgyalások ugyanakkor már hónapokkal ezelőtt megakadtak, amit a mostani helyzet egészen biztonsan nem fog előrébb mozdítani.