Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

További Hírek

Egy influencer nyitott egy üzletet, ám az étlap egyik fogásában a francia játékos nevét használta. Mbappénak sem kellett több, beperelte a kebapost.

A kaszinó tulajdonosa szerint a gép hibás volt, így nem jár neki a hatalmas pénzösszeg.

Nem ez az első per, amellyel az X nevű közösségi oldal tulajdonosa szembenéz: korábban is beperelték volt vezetők, volt munkavállalók, egy PR-cég, bérbeadók, szállítók és tanácsadók is.

Az emulátor 2,4 millió dollárt fizet a Nintendónak, hogy rendezzék a kellemetlen ügyet.

A techguru azt állítja, hogy Sam Altman és az OpenAI elárulta a ChatGPT gyártójának alapítói céljait, miszerint a profitszerzés helyett az emberiség javát szolgálja.

A népszerű TikTok közösségi platform egy korábbi vezetője beperelte a céget és anyavállalatát, a ByteDance-t, azzal vádolva őket, hogy neme és kora miatt diszkriminálták őt.

A saját rajongói között sem volt népszerű az a lépés, amit Taylor Swift tett, miután jogi lépésekkel fenyegető levelet küldött jogászai révén Jack Sweeneynek, aki közszereplők karbonlábnyomát méri az interneten.

Lengyelország ugyanis még mindig tartozik 60 millió adag koronavírus elleni oltóanyag árával a gyógyszeripari óriásvállalatnak.

A Greenpeace aktivistái felszálltak a Shell egyik, a tengeren közlekedő olajkitermelő hajójára, amiért a vállalat most 2,1 millió dolláros kártérítést követel.