Dollár
428,97 Ft
Euró
420,81 Ft
Font
478,31 Ft
Bitcoin
19,483 $

Összeütközött egy busz és egy villamos a fővárosban – képek a helyszínről

not image

Kornis Vivien

2021. július 17. - 16:53

A baleset a Nagykőrösi út és a Határ út találkozásánál történt, az autóbusz a síneken áll meg.

Az MTI által közzétett fényképeken egy autóbusz és egy villamos látható, melyek Budapest XIX. kerületében ütköztek össze.

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”
Fotó: Budapest, 2021. július 17. Autóbusz a villamossíneken a XIX. kerületi Határ út és Nagykőrösi út találkozásánál, ahol a két gépjármű összeütközött 2021. július 17-én. A balesetben a katasztrófavédelem információi szerint senki nem sérült meg. MTI/Mihádák Zoltán

A két gépjármű a Határ út és a Nagykőrösi út kereszteződésénél ütközött össze szombaton, a fotókon látható, hogy felüljáró közvetlen közelében történt a baleset.

Fotó: Budapest, 2021. július 17. Autóbusz a villamossíneken a XIX. kerületi Határ út és Nagykõrösi út találkozásánál, ahol a két gépjármû összeütközött 2021. július 17-én. A balesetben a katasztrófavédelem információi szerint senki nem sérült meg. MTI/Mihádák Zoltán

A katasztrófavédelem információi szerint az 55-ös busz és az 52-es villamos balesete során személyi sérülés nem történt.

A Baleset-info.hu értesülései szerint a Boráros tér felé közlekedő autóbusz a tilos jelzés ellenére hajtott be a kereszteződésbe, ahol a Határ úti végállomása felé szabályosan közlekedő 52-es villamossal összeütközött.

A helyszínelés ideje alatt a villamos helyett pótlóbuszok közlekedtek, az útvonalon járó autóbuszok pedig terelve jártak.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.