Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

Büntetés helyett a Liverpool következő meccsét is megkapta a Manchester City – Tottenhamen hibázó játékvezető

Többen is eltiltást követeltek a Manchester City – Tottenham mérkőzésen hibázó bírónak, ám az már szerdán újra a sípjába fújhat.

Fotó: EPA/NEIL HALL
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A hétvége egyik legfelkapottabb Premier League sztorija volt, amikor a 41 éves Simon Hooper 3:3-as állásnál először előnyszabályt ítélt a Manchester City javára, majd amikor ennek következtében Jack Grealish egyedül indulhatott volna kapura, visszafújta a szabálytalanságot.

Az eset után Erling Haaland tajtékozott a dühtől, csakúgy, mint csapattársai és a klub szurkolói, akik szerint a 41 éves játékvezető a hibája miatt eltiltást érdemelne. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

A Premier League vezetése azonban másként gondolta, ugyanis Simon Hooper megkapta a szerdai Sheffield United – Liverpool összecsapást, vagyis látványos hibája után újra ott lehet a pályán.

A számára kiosztott mérkőzés első látásra nem tűnik túl nehéznek, hiszen a liga egyik legrosszabb csapata találkozik az egyik legjobbal, ám a Sheffield United friss edzőcseréje sokat dobhat majd a hazai együttes hangulatán.