Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,65 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
455,00 Ft
Bitcoin
54,472 $

Összefoglaló videón a Manchester City hatgólos meccse a Tottenham ellen

Egy nagyon izgalmas és változatos mérkőzést vívott egymással a Manchester City és a Tottenham, aminek 3-3 lett a végeredménye.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool is egy igen aktív vasárnapot zárt, összesen hét találat született az Anfielden, amiből négyet a hazai csapat szerzett. Pontosabban mondva hármat, mert végül az egyik góljukat a kapus öngóljának adták.

Ritka, amikor egy csapat úgy szerez négy gólt, hogy azok közül mindegyik bombagól. Klopp nehezen hitt a szemeinek, de nagyon boldog volt, mert ezzel két rivális botlását is ki tudták használni. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Ezek után még édesebb volt a győzelem íze, addig a Manchester City és a Tottenham fontos pontokat veszített. A Spurs négy meccs óta nyeretlen, ráadásul ebből három mérkőzésen kikaptak, most pedig döntetlent játszottak.

A City gépezete sem olyan meggyőző, mint korábban volt, ami jól jöhet az Arsenalnak, akik vezetik a bajnokságot. Még egyszer nem akarnak ugyanabba a mederbe lépni, de hosszú a szezon.

A Manchester City nem volt túl elégedett a játékvezetéssel, és ennek még lehet folytatása. Az összefoglaló videóban minden benne van, érdemes megnézni a jeleneteket, kezdve természetesen a gólokkal.