Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

Négy bombagóllal nyert a Liverpool 4-3-ra a Fulham ellen

A Liverpool saját magának nehezítette meg a Fulham elleni mérkőzést, mialatt Szoboszlai Dominik is pályán volt.

Fotó: EPA/TIM KEETON
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Arsenal győzelemmel üzent a riválisoknak a Premier League-ben, amire mindenképpen reagálniuk kellett a többieknek. A Manchester United megint feljebb zárkózhatott volna, helyette kikapott a Newcastle-től, de Ten Hag még mindig nem mondott le.

A Liverpoolra papíron egy egyszerűbb mérkőzés várt, viszont távolról sem volt az. A 20. percben ugyan Alexander-Arnold bődületesen nagy szabadrúgásgólt lőtt, ennek mindössze 5 percig örülhettek, ráadásul később Leno öngóljaként könyvelték el a találatot. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

A 25. percben egy védekezési hiba végén Wilson a kapuba rakta a labdát. Az első félidő lefújása vége előtt újabb gólok születtek, először a 39. percben, amikor Mac Allister élete egyik legnagyobb bombagóljával köszönt be.

Ennek a gólnak sem tudtak túl sokáig örülni, ugyanis a hosszabbításban egy VAR-os elemzést követően megadták Tete gólját. Leshelyzetnek tűnt, majd kiderült, hogy szabályos a gól, így 2-2-vel mentek el a csapatok a pihenőre.

Csak bombagólokat lőtt a Liverpool

A Fulham akár 3-2-re vezethetett is volna az első félidőben, de közbeszólt a les, majd Salah hagyott egy igen komoly helyzetet. A folytatásban kapufát is lőtt a Liverpool, és számos más helyzetet alakítottak ki, Szoboszalinak is volt veszélyes kísérlete, akit ismét lecserélt Klopp Gakpóra, ezúttal a 65. percben.

A 80. percben jött a következő sokk az Anfielden Decordova-Reid gólja miatt, aki két liverpooli védőt is le tudott fejelni. Ez az egész egy újabb könnyelmű védekezésből és védekezési hibából eredt, így már 3-2 volt az állás a Fulhamnek. Ezt követően is jöttek a Liverpool-helyzetek, és nem maradtak el az újabb találatok.

A csereként beállt Endo Salah passzát értékesítette, szintén nagy gólt lőve ezzel. 1 perccel később már Alexander-Arnold rohanhatott ki a közönséghez, szintén egy bombagólt követően, amivel 4-3-ra fordítottak. A Liverpool a győzelmével a 3. helyen áll 28 ponttal a 29 pontos Manchester City mögött, de a címvédő csak most játszani a Tottenham ellen, míg az Arsenal az élen 33 ponttal várja a folytatást.