Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,05 Ft
Euró
389,42 Ft
Font
455,13 Ft
Bitcoin
53,426 $

Videón a Liverpool bombagóljai és fordítása a Fulham ellen

Szoboszlai Dominik is kivette a részét a Liverpool legutóbbi győzelméből, ami még sokat érhet a végelszámolásnál.

Fotó: EPA/TIM KEETON
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool összességében jól jött ki a legutóbb fordulóból az angol bajnokságban, mert a Manchester City, a Tottenham és az Aston Villa sem tudott nyerni. Az Arsenal nyerte a legtöbbet, akik vezetik a bajnokságot.

A Tottenham három egymást követő vereséggel utazott el Manchesterbe, aminek 3-3 lett a vége. Egyik fél sem tud boldog lenni emiatt, és ha azt vesszük alapul, hogy a Spurs, akik nemrég veretlenül vezették a bajnokságot, 12 pontból csak 1-et hoztak, az igen vészjósló. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

A Liverpool vasárnapja sem volt egyszerű, egy több mint fordulatos és gólgazdag mérkőzésen tartották otthon a 3 pontot. Összesen 7 gól született a találkozón, amiből négyet vállalt magára a házigazda.

Mindegyik bombagól volt, Klopp sem akart hinni a szemeinek, pedig látott pár dolgot az évek alatt. Szoboszlai kezdőként kapott lehetőséget, a sztáredző azonban úgy döntött, ismét lecseréli a játékosát.

Miután nagyon sok meccset kell játszaniuk, ebből messzemenő következtetéseket nem szabad levonni. Szoboszlai így is rengeteget volt már a pályán, és neki köszönhetően is vannak mindössze 2 pontra az Arsenaltól.