Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
352,97 Ft
Euró
381,78 Ft
Font
444,85 Ft
Bitcoin
43,375 $

Túlélte a budapesti 15 éves fiú, aki a nyolcadik emeletről vetette le magát

A fiatal fiú szerelmi bánatában vetette magát a mélybe, csodával határos módon azonban túlélte.

Fotó: Unsplash/Egor Myznik
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az ATV értesülései szerint túlélte az a 15 éves fiú, aki pár napja öngyilkosságot kísérelt meg Budapest XIV. kerületében. Értesüléseik szerint a fiú szerelmi bánatában döntött úgy, hogy véget vet életének, s levetette magát egy zuglói társasház nyolcadik emeletéről, csodával határos módon azonban túlélte a zuhanást.

A mentők életveszélyes állapotban szállították kórházba a fiút, s úgy tudni, a szerencse mellett az is közrejátszott túlélésében, hogy a fiú az immáron napok óta tartó esőzések nyomán felpuhult talajra esett. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

A szemtanúk elmondása szerint a szülők azonnal gyermekükhöz siettek és nagyon megkönnyebbültek, amikor meghallották a fiú hangját. A középiskolás fiút több alkalommal is meg kellett műteni, s egyik veséjét és a lépét is eltávolították.

Ismerősei egy tisztelettudó, kedves fiúként írták le, aki rendezett családból származik, s akit sokan kedvelnek az iskolában.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.