Dollár
426,10 Ft
Euró
423,44 Ft
Font
485,74 Ft
Bitcoin
20,274 $

Bognár György továbbra sem áll be a sorba

Fotó: Facebook/Paksi FC
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. október 6. - 14:30

A Bognár György nyilatkozata miatt kirobbant botrány tovább folytatódik.

A Paks edzője nagyon dühösen értékelt a hétvégi, Ferencváros elleni 3–1-es vereség után, többek között egyenlőtlen bánásmódról, a VAR következetlen használatáról és a Ferencváros kedvezményezett helyzetéről is beszélt.

Soron kívül Rettentőn megdrágult a jogsiszerzés, egyre kevesebb a tanuló vezető

Ennek kapcsán az MLSZ jelezte, hogy vizsgálatot rendelt el az edző nyilatkozata miatt. Válaszul Bognár a Nemzeti Sporthoz eljuttatott levelében írta le a véleményét.

Az Elég a kiszolgáltatottságból című levélben ez áll: 

„Ragaszkodom a saját véleményemhez, nem hagyom, hogy az MLSZ cenzúrázza a mondanivalómat. Nem vagyok hajlandó előre megírt sablonokat bemondani. Úgy tudom, 2021-ben Magyarországon a szabad véleménynyilvánítás megengedett. A játékvezető ugyanolyan közszereplő, mint én, tehát a teljesítménye, szakmai hozzáértése nyilvánosan kritizálható. Nem mondtam, hogy hülye Bognár, nem csalóztam le, még csak nem is gondoltam rá, egyszerűen hibázott, és ezzel befolyásolta a végeredményt. Pont. A VAR két hónapos múltja alatt számos kérdés vetődött fel az alkalmazásával kapcsolatban, de mindenki lapít, mint nyúl a fűben. Szerettem volna felhívni a figyelmet arra, hogy szükség van az eddigi tapasztalatok értékelésére.”

A Nemzeti Sport megkeresésére az MLSZ azt a választ kapta, hogy a Fegyelmi Bizottság a saját hatáskörében rendelheti el az eljárást akkor, ha a megszólaló azt érezteti, hogy a két csapat nem egyenlő feltételek mellett lépett pályára. 

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.