Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,87 Ft
Euró
380,91 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
43,942 $

Besenczi Árpád szerint ő hibázott a baleset estéjén, figyelmesebbnek kellett volna lennie

Mint mondta, tizenhét alkalommal nem történt semmi, sőt Pécsett is játszotta az Indul a bakterházat 10 éve hatvanszor, most viszont megtörtént a baj.

Fotó: MTI/Katona Tibor
Baleset

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Besenczi Árpád balesetet szenvedett a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház péntek esti előadása közben, amelyet követően kórházba szállították, megműtötték. Később kiderült, a gyűrűje beakadt egy csavarba és leszakadt a gyűrűsujjának a fele.

A színész elmondta, az ujját már nem lehetett megmenteni, mert azt a gyűrű nagyon szétroncsolta. A műtétje után hazaengedték, vasárnap már zsűrizett, s reményei szerint már kedden újra színpadra állhat, bár az orvos azt tanácsolta neki, hogy pihenjen. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Mielőtt a sürgősségi osztályra ment kötözésre, felidézte, a baleset után mindenki a segítségére sietett. Volt, aki vizet vitt, volt, aki a sebet szorította el, míg más mentőt hívott. „Profin álltak hozzá. Látták, hogy nagy baj van, és cselekedni kellett” – jegyezte meg.

Implantátumot kaphat

„Ahogy mondták, a csonkolást is befejezték. Kötözés lesz, és ha majd úgy alakul, később egy implantátumot rá lehet húzni, hogy olyan legyen, mintha lenne egy teljes ujjam” – árulta el Besenczi Árpád, hozzátéve, hogy szombat éjjel erős fájdalmai voltak, de megpróbál úgy tovább élni, ahogy eddig.

Szerinte a színpadi produkcióit nem fogja befolyásolni, és a baktert is meg fogja tudni csinálni, bizonyos dolgokat át fog strukturálni, a rendezővel egyeztetve néhány dolgot kihagy majd. „Ez a csavar ez nem kiálló csavar volt, ez eddig is ott volt” – jelentette ki a színész az RTL-nek nyilatkozva, amelyből az Index szemlézett.

Majd azzal folytatta: „Lehet, hogy nekem kellett volna figyelmesebbnek lennem, aznap este siettem, vagy nagyot akartam ugrani, vagy gyorsan akartam futni”. Mint mondta, tizenhét alkalommal nem történt semmi, sőt Pécsett is játszotta ezt 10 éve hatvanszor, most viszont megtörtént a baj. Ugyanakkor azt gondolja, a show nem állhat meg, dolgozni kell tovább.

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.